Foredrag 
 
En fortælling om min opvækst, mit savn til landet og min kunst. Krydret med inspiration til en rejse, op i det høje nord. Naturens kræfter og de store vidder.
  
  
 
Vi fik besøg af Kristin Björk
da kunstforeningen Agros den 16. november holdt generalforsamling i Landbrugets Hus.

Aftenen blev indledt af et spændende og medrivende foredrag af kunstneren Kristin Björk, der fortalte om, hvad der driver hende som kunstner og om hendes arbejde med at male. Hun fortalte om sin opvækst på Island og om naturen og naturens kræfter, der er en evig inspirationskilde for hende. Hendes budskab var, at der ikke er nogen definition på god kunst, og at det handler meget om ens egen oplevelse. Hun understregede også vigtigheden af at leve sine drømme ud og være tro mod sig selv. Hun krydrede sit foredrag med sang og poesi på islandsk."

Tak for et meget spændende indlæg om dig og om din kunst. Det jeg fik med mig var noget om at kunst er det vi gør det til. Det er sanseligt og det er et håndværk. Det handler om Ærlighed og give sig selv mulighed for fordybelse."
"Kunstforeningen Agros

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kristín Björk Hilmarsdóttir | Trelde Næsvej 99, Trelde, 7000 Fredericia - Denmark | Tlf.: +45 4033 0880 | kristin@bjoerk.net